Moma Jakovljević: Raonić je lagao da je pokidao butni mišić, udružili su se da ruše Đokovića

moma-jakovljevic
Foto: arhiva VN

Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mesec dana. Čak i da je neko istegnuće, krvni podliv i da nije trenirao sve te dane, opet ne bi mogao da se oporavi u ovako kratkom roku, kaže čuveni doktor

Crnogorac sa kanaskim pasošem Miloš Raonić je direktni krivac što je Novak Đoković pred London pao na drugo mesto. Korpulentni teniser koji je u životnoj formi predao je bez borbe polufinale Mastersa u Parizu Endiju Mareju i poslao ga direktno na prvo mesto ATP liste.

Navodno, Raoniću je bio pokidan butni mišić, a poznati hirurg i sportski doktor Moma Jakovljević u razgovoru za „Alo!” tvrdi da je Miloš sve izmislio, pošto bi bio medicinski fenomen da se u roku od deset dana oporavio od ovakve povrede!
Kanađaninje u nedelju u prvom kolu završnog mastersa rutinski savladao Gaela Monfisa (6:3, 6:4).
– Ako je stvarno izjavio da je pokidao butni mišić, onda je slagao! Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mesec dana. Čak i da je neko istegnuće, krvni podliv i da nije trenirao sve te dane, opet ne bi mogao da se oporavi u ovako kratkom roku! Mogao je da kaže da mu nije dobro ili neki drugi razlog da navede, ali ovo je smešno, kaže Moma Jakovljević.
Đoković ima fenomenalnu priliku da se večeras osveti Raoniću i vrati mu milo za drago. A poznato je i to da je Kanađanin konstantna mušterija srpskog tenisera.

– Oni su se dogovorili šta će ko kome da kompenzuje jer je poznato da u svakom sportu svi hoće da ruše šampiona. Udruže se drugi, treći, peti, šesti… Na šampiona udaraju svi koji su ispod njega, u svakoj profesiji, ne samo u tenisu. Pokušavaju da ga destabiliziju, ali, naravno, ne treba na to da se obazire. Sada raznorazni lupetaraju kako je zbog ishrane pao na drugo mesto i dodaju još svašta. Došlo je do zamora materijala, vratiće se Nole brzo, smatra Jakovljević.

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

(Novosti online)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close