KUSTA ZA SEKUNDU IZBEGAO METAK: Reditelj bio na sahrani na kojoj je ubijen Kekin kum

emir-kusturica
Foto: Tanjug, arhiva

Emir Kusturica održao je govor na sahrani u Sopotu, nakon koje je danas ubijen Kekin kum Milomir Jovanović iz Vranića. Kusta je samo pukom srećom izbegao metak, zato što je nakon održanog govora odmah seo u automobil i otišao na Mećavnik

Emir Kusturica pukom srećom izbegao je pucnjavu koja se danas dogodila na groblju u Sopotu! Kako saznajemo, slavni srpski reditelj je prisustvovao sahrani, nakon koje je na parkingu usmrćen Milomir Jovanović (46) iz Vranića.

Kusta je samo pukom srećom izbegao metak, zato što je nakon održanog govora odmah seo u automobil i otišao na Mećavnik, a pucnjava se dogodila neposredno nakon toga.

Naša ekipa dočekala je Kustu i čim je stigao pitali smo ga da li zna šta se odigralo na groblju.

– Znam, sad sam čuo. Ja sam održao govor i odmah sam otišao – rekao nam je Kusta koji je potom u kafani u svom stilu pred prijateljem prokomentarisao: “Zamisli, opet sam preživeo…”.

Ubijeni Milomir Jovanović odranije je poznat policiji i navodno kum Dejana Stojanovića Keke, vođe novobeogradskog kriminalnog klana, i prema operativnim podacima policije bio je GLAVNI NARKO DILER NA NOVOM BEOGRADU.

 

(I. Cicović/Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close