Savet: Kako da imate više samopouzdanja u krevetu?

želja seks p
Foto: Pixabay.com

Nekada je teško osećati se seksi u krevetu. Možete da dobijete samopouzdanje tokom poslovne prezentacije, ali nekada može da se desi da se u krevetu osećate loše.

  Nije moguće preko noći postati seks boginja ali uz pomoć ovih saveta možete da podignete samopouzdanje.

– Teško je otvoriti svoju seksualnost zato što se osećate ranjivo na odbijanje – rekla je doktorka i seks stručnjak, Džejn Grir.

SEKSI DONJI VEŠ
Sigurno izgledate dobro i u klasičnom grudnjaku i gaćama, ali ako nosite nešto što nije baš u vašem stilu, može da vam prodrma samopouzdanje.
–  Čipkani crveni veš ili korset mogu da vam pomognu da se osećate kao da igrate ulogu seksi zavodnice-rekao je Jan Kerner, autor knjige „She Comes First“.
IGRAJTE ULOGE
Seksualna prerušavanja su nešto što su svi uradili. Ali ovde se ne radi o francuskoj sobarici već o totalno drugoj ličnosti čiju seksualnost želite da dobijete, kao na primer Niki Minaž.

PUSTITE MUZIKU

Ne mora da bude spora, a ni romantična kao Džon Ledžendova pesma „All of Me“. Slušajte nešto što vas čini seksi i senzualnim. Nešto što će da vas učini da nemate granice i da se ponašate ludo.

STAVITE POSEBAN PARFEM

Znate onaj parfem koji stavite za posebne datume, kao što su venčanja, prvi sastanci i poslovni ručkovi. Ovo će vam prodrmati samopouzdanje.

STAVITE ULJE NA KOŽU

Esencijalna ulja čine kožu da izgleda sjajnije i glađe. Savršeno je kao alternativa za skupi donji veš. Utrljajte malo ulja u telo i pogledajte se u ogledalu. Izgledaćete kao model za kupaće kostime.

AKSESOAR

Kada se skinete, ostavite nakit na sebi. To će vam dati utisak kao da ipak imate garderobu koja vas čini seksipilnijom.

(womenshealthmag.com/zena.blic.rs/Vesti-info.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close