RED JE BIO DA PROGOVORE: Žene otkrile o ČEMU razmišljaju dok masturbiraju, evo šta ih uzbuđuje!

erotik-p
Foto: Pixabay.com

Bez dlake na jeziku.

Masturbiranje se često smatra tabu temom o kojoj se neretko govori, ali činjenica je da je samozadovoljavanje normalno, da opušta i smiruje i da upoznaje pojedinca sa njegovom seksualnošću.

Muškarci su se oduvek pitali – šta se dešava u ženskoj glavi.

Izgleda da se ovo pitanje postavlja i u naučnim krugovima, jer su naučnici hteli da otkriju o čemu žene maštaju kada masturbiraju pa su anketirali veliki broj njih iz svih delova sveta kako bi došli do odgovora.

Bolesti nastaju kad se ovo dogodi sa dušom: Evo šta telu radi nečista savest!

Nakon dugotrajnih istraživanja i ispitivanja, naučnici su oktrili da 51% žena masturbira skoro svakodnevno i da im je masturbacija normalan deo svakodnevnice.  Žene su se složile da im masturbacija pomaže u seksualnom životu i da često to rade kada su same ili pod tušem, jer se tako opuštaju i rešavaju nervoze i stresa.

erotik p4
Foto: Pixabay.com

Na pitanje o čemu razmišljaju dok amsturbiraju 69% žena je reklo da zamišlja seksualne scene sa svojim trenutnim partnerom. One su otkrile da u ovakvim situacijama najčešće zamilšjaju scene i seks poze koje inače ne bi radile sa svojim partnerom, pa u glavi pokušavaju da zamisle kako bi to iskustvo izgledalo.

Takođe 48% žena fantazira o bivšim muškarcima: priznale su da ih maštanje o bivšim momcima koji mole za oproštaj uzbuđuje, pa je to razlog zbog koga su oni često u njihovim mislima.

Žene su se takođe složile da kada ne razmišjaju o trenutnim ili bivšim vezama, fantaziraju o savršenim muškarcima i svojim omiljenim poznatim ličnostima koje često gledaju na televiziji i internetu.

Sin je rasturio klupu svog oca, a unutra je pronašao tajnu poruku pisanu za svoju majku

(Srbijadanas.com)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close