OTIŠAO KOD LEKARA ZBOG OBIČNE UPALE: Nenadu su saopštili jezive vesti dok mu se žena bori sa tumorom!

Foto: Kurir.rs

Početkom maja Nenad je otišao lekaru zbog upale sinusa.

Međutim, na insistiranje lekara urađeni su dodatni pregledi i snimanja koja su pokazala da Nenad boluje od izuzetno retke i veoma agresivne vrste T limfoblasticnog limfoma četvrtog stepena. Radi se o vrlo agresivnom limfomu koji brzo napada organizam, i koji se nakon prividnog izlečenja pacijenta, za kratko vreme ponovo javlja.

Prva faza lečenja koja uključuje agresivnu hemioterapiju je započeta u Srbiji.

Da bi se Nenad izlečio od veoma retke, agresivne i brzo recidivirajuće vrste limfoma, neophodno je presađivaje matičnih ćelija tj. lečenje u Nemačkoj.

Pored ovako teške Nenadove zdravstvene situacije, Nenadovoj supruzi Marini je oktobra meseca prošle godine pred porođaj, dijagnostikovan veliki tumor na mozgu. Nakon rizičnog porođaja dobili su devojčicu, a Marini je prošle godine odstranjen veći deo tumora. Čeka je jos operacija gama nožem, međutim, zbog Nenadovog zdravstvenog stanja zaustavila je lečenje.

Spašavanjem Nenadovog života, dajete snagu njegovoj supruzi Marini da nastavi lečenje, a osmomesečnoj bebi, da raste uz svoje roditelje. Budućnost ove mlade porodice u potpunosti zavisi od donacija dobronamernih ljudi.

Pomozimo Nenadu! Upišimo 328 i pošaljimo SMS na 3030. Spasimo Nenadu život! Budimo humani!

(Kurir.rs/budihuman)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close