(NEKAD I SAD) RADA POVEĆALA USNE! Dugo je furala prirodan izgled, ali je na kraju POKLEKLA!

Instagram/printscreen

Pevačica Rada Manojlović je povećala usne. Pevačica izgleda nije odolela sveopštem trendu, pa je i ona izvršila korekcije na svom licu

Bez obzira na to što je sa ponosom isticala da je na njoj sve prirodno, ipak je shvatila da će imati senzualnije usne ukoliko joj doktor stavi malo hijalurona, što je i učinila.

Manojlovićeva je na svoj Instagram profil postavila fotografiju na kojoj pozira bez šminke, gde se jasno vidi da su joj usne veće nego s početka karijere.

Bez obzira što ona uvek ističe da je osim zuba na njoj sve prirodno, mnogi veruju da je Rada smanjila i nos

Ona je dugo razmišljala da li da se upušta u celu tu priču oko silikona, ali je na kraju uz razgovore sa sestrom Marijom prelomila da ipak to uradi.

– Rada na početku nije bila sigurna da li da povećava usne jer veruje da je prirodno najlepše. Vuklo ju je da to učini, ali nije imala hrabrosti da prelomi. Tražila je savete od bliskih ljudi, a pogotovo od sestre. Svi su joj rekli da to nije ništa strašno i da će lepše izgledati – kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

Foto: printscreen

– Jedno jutro je ustala i poslala mi poruku „Povećavam usta. Neću mnogo. Tražiću doktoru da izgleda što prirodnije“. Tako je i bilo, nije preterala sa tim hijaluronom. Sada zbog toga ima više samopouzdanja – kaže Radina drugarica.

Bez obzira što ona uvek ističe da je osim zuba na njoj sve prirodno, mnogi veruju da je smanjila i nos.

(Informer.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close