Mama Jelena Đoković pokazala šta je bilo na trpezi svog sina slavljenika

Novak i Jelena

Kao prava mama, Jelena se potrudila da za svog mališana napravi isključivo zdrave đakonije, tortu, kolače i druge poslastice.

Juče, 21. oktobra, Novak i Jelena Đoković proslavili su prvi rođendan svog malenog sina Stefana.

S obzirom na to da porodica Đoković ne voli da zahvaljujući svojim privatnim stvarima bude u centru pažnje, odlučili su i da rođendanska zabava prođe bez ikakve pompe.

Ponosni roditelji svoju sreću nisu mogli da sakriju, a na oduševljenje fanova, otkrili su i mali deo jučerašnjeg dana.

Kao prava mama, Jelena se potrudila da za svog mališana napravi isključivo zdrave đakonije, tortu, kolače i druge poslastice.

Deo trpeze sa koje su se gosti služili slikala je i sliku postavila na svoj profil na Instagramu, koji je nedavno otvorila. Uz fotografiju, Jelena je ostavila vrlo poučan i koristan komentar, kao neko ko izuzetno vodi računa o zdravom životu.

„Naravno, rođendan nije rođendan bez torte i svećica! Kao što sam pomenula ranije, mi se uvek trudimo da u našoj kući imamo nešto slatko za grickanje (ne šećer), pa smo i za Stefanov rođendan spremili zdrave, slatke kolače. To znači: bez šećera, brašna, jaja, mleka, glutena i čokolade. Mi smo se samo služili drugim opcijama, koristeći zdrave sastojke: voće, orahe, kakao, rogač, kokos…Naša porodica, koja nije striktno na dijeti – obožava ove stvari! Moja mama je bila zabrinuta da će ovo biti mala torta za sve nas (da je veće bolje je samo mit), ali tada je shvatila da se zbog ovih sastojaka najedete brzo, zadovoljivši želju za šećerom.

Of course, a birthday is not a birthday without a cake and candles 😂 As I mentioned before, we always have in our house something sweet to nibble (NOT sugar!), and for Stefan's bday we made again healthy, sweet options. That means: no sugar, flour, eggs, milk, gluten or chocolate :) we just made different variations with healthy ingredients: fruits, nuts, cacao, carob, coco, dates :)) Our family, who is not strict with their diet- loved it! My mom was worried that this will be a small cake for all of us (bigger is better is a myth! ;)), but then she realised that with these ingredients you get full really fast, and satisfy your sugar cravings. I'm sharing this only because I am very passionate about staying healthy. I always thought it is impossible to achieve balanced diet especially if you travel and eat in restaurants and hotels all the time, like us. Then, i did lots of research and discovered that it really is simple! We are just complicating everything in our minds :) don't go for the pill- the real problem lies in your diet and lifestyle. Pills will only mask the symptoms, but the problem will stay. Feed your body, don't throw garbage in yourself. Not a nutritionist but learned this through lots of research 😀 Once again, thank you for all the kind wishes for Stefan. He is one lucky boy 😍🍀🎉

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Delim ovo sa vama jer sam vema strastvena povodom toga da treba biti zdrav. Uvek sam mislila da je nemoguće da se ostvari neka balansirana dijeta, posebno ako putujete i jedete u restoranima i hotelima sve vreme, kao što to radimo mi. Ali, onda sam dosta istraživala i otkrila da je to zaista tako lako. Mi samo komplikujemo sve u našim glavama. Nemojte posezati za pilulama – pravi problem zaista leži u vašoj dijeti i načinu života. Pilule će samo maskirati simptome, ali problem će ostati. Nahranite vaše telo i nemojte da unosite smeće u sebe. Nisam nutricionista, ali sam naučila ovo tokom mojih istraživanja.

Još jednom, hvala svima na vašim lepim željama za Stefana. On je jedan vrlo srećan dečak“, napisala je Jelena.

(b92.net)