Jelena Đoković-Nekoliko saveta za savršeno jutro

jelena
Foto: Splash

Supruga najboljeg tenisera na svetu Jelena Đoković podelila je sa svojim obožavaocima na Instagramu nekoliko saveta za savršeno jutro.

Otkako je pokrenula svoj profil na Instagramu Jelena često postavlja poruke u kojima deli korisne savete za zdrav život, ishranu, pozitivne misli i sreću.

Ovog puta je uz fotografiju na kojoj se isteže kraj obale mora napisala nekoliko stvari kojima se ona služi kako bi imala savršeno jutro.

Active morning with my little ones, lots of play time and learning. Then S goes back to bed and mommy is ready for her routines 😂 Morning stretching, few exercises, good protein superfoods shake and I’m ready to go and sit the rest of the day in the office 💻💪 This morning I felt a bit lazy and almost wanted to skip my exercises, but then I remembered that awful feeling I have after a long day in the office… So I pushed myself and voila! 30min goes really fast when you’re active, and it means a lot to your body. I am skinny, and always have been – but being skinny is not the same as being fit. Also, the weight has nothing to do with why I chose to exercise. My body needs activity. It begs for it every day. Every exercise gives more oxygen, blood, strength and energy to my organs. Plus, who doesn’t feel good after a workout?! I never heard of that 😉 The shirt I’m wearing is by @novakfoundation and it says „The goal of early childhood education should be to activate the child’s own natural desire to learn“- AND I COULDN’T AGREE MORE 😉

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

„Aktivno jutro sa mojim mališanima, mnogo igre i učenja. Onda se Stefan ponovo uspavao, a mama je spremna za njene rutine. Jutarnje istezanje, nekoliko vežbi, dobri proteinski šejkovi i spremna sam za ostatak dana koji ću provesti u kancelariji. Ovog jutra osećala sam se pomalo lenjo i zamalo da propustim moje vežbe, ali sam se setila onog užasnog osećaja nakon čitavog dana provedenog u kancelariji. Tada sam donela odluku – 30 minuta zaista brzo prođe kada ste aktivni, a mnogo znači vašem telu. Oduvek sam bila mršava, ali biti mršav ne znači i biti fit. Takođe, kilaža nema nikakve veze sa mojom odlukom da vežbam. Mom telu je potrebna aktivnost, zahteva to od mene svakodnevno. Svaka vežba telu daje više kiseonika, poboljšava cirkulaciju, daje snagu i energiju organima. Osim toga, ko se ne oseća odlično nakon vežbi? Nikada nisam čula za to!“ napisala je Jelena, a ako je suditi prema komentarima, uspela je u nameri da svoje mnogobrojne fanove podstakne da vode zdrav život i posvete se fizičkim aktivnostima.