Imate problema s PROSTATOM? Evo kako ZAUVEK da ih se rešite

bol
Foto: Pixabay.com

Ukoliko imate otežano i često mokrenje, česte infekcije, teško postižete erekciju, a kad i uspete da ejakulirate, količina baš nije za ponos – vreme je da proverite prostatu

Prostata je žlezda koja se nalazi u dubini karlice, pored mokraćnih kanala i predstavlja ključni deo muškog reproduktivnog sistema. Njena funkcija nije do kraja ispitana, ali se zna da ima ulogu stvaranja ejakulanta, važna je za procese kao što su erekcija, ejakulacija, pokretljivost spermatozoida. Sekret prostate sadrži i materije koje štite repoduktivne i mokraćne puteve od infekcije.

Najčešće bolesti prostate su benigna prostatična hiperplazija (BPH, odnosno uvećanje prostate). Prostata počinje sa uvećanjem onog trenutka kada krene da se smanjuje nivo testosterona.

Bolest prostate uglavnom je vezana za godine starosti muškaraca, dok zapaljenje prostate (prostatitis) može da se javi u svakom životnom dobu, dakle nijedan muškarac nije pošteđen rizika da oboli od neke vrste prostatitisa.

Dva glavna oboljenja jesu adenom i karcinom prostate. Najbitnije kod ovih oboljenja jeste sama prevencija, to jest rana dijagnostika, ako se ove bolesti otkriju na vreme izlečenje je u 90 posto slučajeva uspešno.

LEČENJE PROSTATE

Lečenje prostate sastoji se od širokog spektra spoljnih i unutrašnjih faktora, te je važno uticati sa obe trane. Prva faza je izbegavanje iritacije prostate, pa je stoga važno izbegavati duga sedenja i nazeb.

Druga faza jeste uključivanje alfa blokatora kao i lekova koji utiču na hormonsko delovanje.

Pored izbora lečenja klasičnom medicinom, vrlo uspešno pomažu preparati biljnog porekla. Jedan od njih koji je beleži pozitivne rezultate jeste biljna mešavina namenjena za ublažavanje tegoba prostate.

alter-fito-farm-caj-za-prostatu
Foto: Alter Fito Farm/Promo

DOKTOR LEČI, PRIRODA ISCELJUJE

Čaj za prostatu, kojeg proizvodi firma Alter Fito Pharm, pokazao se kao odličan uroantiseptik, utiče na smanjenje prostate, ublažava otežano i teško mokrenje, i sprečava hipertrofiju prostate. Pomaže kod stimulacije spermatogeneze i poboljšava potenciju.

Za više informacija posetite web-sajt kompanije Alter Fito Pharm ili njihovu službenu Fejsbuk stranicu, a tu je i mogućnost besplatnog telefonskog poziva na broj 0800 000 088.

(Telegraf.rs / Promo)

 

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close