EKSKLUZIVNO! Sloboda Mićalović, dama sa stilom: Najlepši selfiji prirodne srpske lepotice!

Foto: FONET

Na njenim fotografijama nikada nećete videti ništa neprikladno i nedostojno jedne dame, već širok osmeh, vedre oči, zapanjujuću prirodnu lepotu, lice kojem šminka nije neophodna kako bi osvojilo svakog

Jedna od najlepših srpskih glumica Sloboda Mićalović baš sve radi s prefinjenošću i gracioznošću, pa ni fotografisanje „selfija“ nije nimalo drugačije, piše Story.rs.

I pored toga što je na svet donela bliznakinje, lepa Boba je ostala vitka, a može da se pohvali i izuzetnim modnim ukusom. Ipak, njen glavni adut je prelepo lice, koje je „glavna zvezda“ svake Slobodine fotografije!

Cetinje#radnoleto#

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Tako na njenim selfijima nikada nećete videti ništa neprikladno i nedostojno jedne dame, već širok osmeh, vedre oči, zapanjujuću prirodnu lepotu, lice kojem šminka nije neophodna kako bi osvojilo svakog…

Mama i njene devojcice💃💃💃❤️

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Među najlepšim „selfijima“ koje smo otkrili na Slobodinom profilu na društvenoj mreži Instagram svakako je onaj za koji je pozirala sa svojom majkom i sestrama Draganom i Mirjanom i kojim je pokazala da su baš sve žene u njenoj porodici jednostavno prelepe.

Ipak, svakako su posebne i fotografije nastale tokom uživanja u prirodi i koje pokazuju koliko je jedna od najlepših srpskih i – slobodno možemo reći – evropskih glumica jedinstvena i nestvarno lepa..

(Stil.kurir.rs/Story.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close