ČUVENI NBA LEKAR OTKRIVA: Ako spavate na ovoj strani tela, skratićete život za 15 godina! – VIDEO

spavanje devojka
Foto: Pixabay.com

Doktor Džon Dilard je bivši direktor „Plejer Divelepment“ za NBA klub Nju Džersi Nets i objavio je preko 200 snimaka i članaka koji se tiču pobošljašanja zdravlja.

Sada je skrenuo pažnju na to kako se dobro naspavati, pogledajte njegov video koji objašnjava zašto definitivno ne bi trebalo da spavate na svojoj desnoj strani.

Glavni razlog zašto bi trebalo da spavate na svojoj levoj strani je zato što na taj način pomažete da vaš digestivni sistem bolje svari hranu dok spavate.

Ako spavate na desnoj strani onda se izlažete velikom riziku da dobijete gorušicu i refluks kiseline. Ovo je zato što stomačni sokovi i kiselina iz želuca na taj način polaku nadiru u vaš jednjak tokom noći.

Ovo je velika greška koju pravimo kada čistimo kadu: Zbog toga bakterije ostaju na površini

Spavanje na desnoj strani takođe nije dobro za vaš limfni sistem, koji je važan deo imunog sistema Spavanje na levoj strani pomaže da glukoza, protein i drugi važni elementi uđu u vaš limfni sistem brže. Ovo će takođe dobro uticati na vaše srce i slezinu.

Prema tome, ako ste proveli svoj život spavajući na desnoj strani, sada je vreme da to konačno promenite.

On je najzad okrenuo svu pažnju na to kako da spavate i da se ne budite, i da pritom u toku noći učinite vaše telo zdravijim.

RED JE BIO DA PROGOVORE: Žene otkrile o ČEMU razmišljaju dok masturbiraju, evo šta ih uzbuđuje!

(BKTVNews/Kurir.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close