ČUDO OD BILJKE: Ne samo da povećava grudi i utiče na potenciju, već i topi masne naslage

potencija
Foto: Wikipedia

Piskavica pomaže u obnovi celokupnog organizma. Pored čudotvornog dejstva, koje ima na povećanje grudi, koristi se za jačanje seksualne moći kod muškarca, ali i kao odlično sredstvo za mršavljenje.

Odlična je za probavu, masnoću u krvi i poboljšava cirkulaciju, što znači i da ubrzava metabolizam. Zato je veoma dobra za sve one koji žele da skinu kilograme. Može se koristiti u nekoliko različitih oblika – kao čaj, prah i laksativ.

Čaj

Dve kašike semenki stavite u 2 dl hladne vode. Zakuvajte, pustite da odstoji poklopljeno 20 minuta uz povremeno mešanje pa procedite. Pijte polako i malim gutljajima.

Prah

Seme možete kuvati u kašu ili samleti u prah (samleveno u prah je delotvornije). Uzimajte pola kašičice dva puta dnevno za poboljšanje probave.

U BEOGRADU VLADA EPIDEMIJA O KOJOJ SE ĆUTI: Najčešće pogađa muškarce …Evo kako da se zaštitite

Kašiku sveže samlevenih semenki piskavice pijte s vodom tri puta dnevno pre jela za jačanje organizma u celosti.

Laksativ

U svrhu laksativa, pola do jedne male kašičice sveže samlevenih semenki razmutite u 2,5 dl vode i pijte jednom do tri put dnevno.

Ova jednogodišnja biljka pripada rodu deteline i dostiže visinu od 30 do 40 cm. Cveta u junu i julu, plod daje u avgustu, a u Srbiji može da se pronađe na suvim proplancima. Ima veoma jak miris, pa se njeno seme uzima uz marmeladu, pekmez, voćni sok ili med.

Nekada su lekovita svojstva piskavice bila i te kako poznata ljudima, od starog Egipta do stare Grčke, pa je čak i prorok Muhamed za nju rekao – Da znate vrednost ove biljke, plaćali biste njenu težinu u zlatu.

JEDNA KAŠIČICA OVOG ZAČINA sadrži dovoljnu dnevnu količinu: Mangana, gvožđa, kalcijuma, bakra i cinka!

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close